KTF TRAIL
 

 

Üdvözlünk a Kamaraerdő és a Tétényi-fennsík teljesítménytúra és terepfutó verseny honlapján!2018. május 27-n, vasárnap rendezzük meg hatodik alkalommal a KTF Trail-t. Célunk bemutatni és kedveltté tenni ezt a két, teljesítménytúrán viszonylag ritkán járt területet a Budai-hegység déli előterében.

A KTF Trail egy 10 kilométeres útvonal, amit a 20-as távon indulóknak kétszer kell megtenni. Ha túrázó vagy a rövidebb távon akár öt óra is a rendelkezésetekre állhat, hogy legyen időtök alaposan körülnézni. A hosszabbon már gyorsabbnak kell lennetek, mert a 13:30 órai célzárás miatt itt is csak 4-5 óra lesz a szintidő. Az útvonalat végig kijelöljük, így tájékozódással nem kell majd foglalkoznotok. A Tétényi-fennsík területe Natura 2000 (közösségi jelentőségű természetvédelmi rendeltetésű) terület, így megkérünk titeket, hogy a túra során ne hagyjátok el a kijelölt útvonalat! Ezt a rendezőség pályabírói több helyen is ellenőrizni fogják.

Kérünk titeket továbbá, hogy előnevezésetekkel segítsétek a munkánkat! Csak így tudunk nektek a helyszínen díjazást biztosítani. A terepfutó távokon kötelező az előnevezés!

A rendezőség különös figyelmet fordít a természet értékeinek megóvására és a szemét keletkezésének megakadályozására. Ennek érdekében a rajt/cél és az ellenőrzőpont területén is szelektív szemétgyűjtőt helyezünk el. A környezetvédelem jegyében, a túra során nem adunk eldobható műanyag poharakat.

Induláskor ("KTF Trail 20" 08:00-kor; "KTF Trail 10" 08:10-kor; "KTF 20" 08:15-kor; "KTF 10" 08:45-kor;) a futók kapnak egy kis előnyt, a második körben viszont mindenképp át kell majd jutniuk a túrázó mezőny nagy részén. Kérjük, jobbra húzódással segítsétek a gyorsabb előrehaladásukat! Köszönjük a túrázók, futók türelmét és megértését.

Mindenkinek sikeres teljesítést, kellemes túrázást kívánunk. Hajrá!!! 
 
KORÁBBI ÉVEK

2017 - Képek.


2016 - Képek.


2015 - Képek.
2013 - Képek.

A KTF Trail támogatója:

KTF Trail Copyright © 2017.